WAAROM WIL JE EXPOSEREN?

Nederland gaat massaal van het gas af. De belangstelling voor verduurzaming is ongekend hoog. Meer dan 75% van de Nederlanders is geïnteresseerd in groene energie. Allemaal vragen zij zich af hoe ze hun huis kunnen verduurzamen. Huis & Energie is de beurs waar uw bedrijf hen kan laten zien hoe ze op energie kunnen besparen en tegelijkertijd hun wooncomfort kunnen verhogen.

Huis & Energie vindt op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november 2023 plaats in de Expo Greater Amsterdam te Vijfhuizen. Het hart van de beurs is een levensecht Duurzaam Droomhuis waar bezoekers alle aspecten van duurzaam wonen live kunnen ervaren. Bij meer dan 120 stands kunnen zij nieuwe producten ontdekken en in gratis presentaties en workshops bieden onafhankelijke experts hen praktische kennis waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Bekijk de brochure

 

WAAROM WIL JE EXPOSEREN?

8

thema's

100

+

exposanten

10000

+

Bezoekers

300

+

producten

50

+

seminars

Wie is de bezoeker?

Groot budget & behoefte aan professioneel advies

Door doelgerichte inzet in de media en aandacht bij onze mediapartners krijgt Huis & Energie gegarandeerd het publiek dat bezig is met het verduurzamen van hun huis én hiervoor budget hebben gereserveerd.

Onze hoofdpartner Milieu Centraal bereikt dagelijks tienduizenden consumenten, waarbij de consumenten met een bovengemiddeld inkomen zijn oververtegenwoordigd.

We verwachten 10.000-15.000 bezoekers over drie beursdagen. Deze bezoekers zijn gemiddeld tussen de 26 en 60 jaar en in het bezit van een eigen (vaak vrijstaande) woning.

BEKIJK HET BEZOEKERSPROFIEL

Geef een seminar!

Tips & trucs van professionals

Als er iets gebleken is uit de afgelopen editie van Huis & Energie, dan is het wel dat consumenten goede informatie enorm op prijs stellen. Zonnecollectoren, warmtepompen, smart homes, nieuwe wetgeving en meer: de consument oriënteert zich in een constant veranderende de markt en verwacht dat professionals advies bieden over al deze onderwerpen.

Tijdens Huis & Energie kunnen consumenten hun kennis verbreden tijdens meer dan 60 workshops en lezingen. Wilt u de kans krijgen om hen te informeren door zelf ook een workshop of lezing te geven?

Stuur dan een email naar: info@huisenenergie.nl. Vergeet niet het onderwerp van uw presentatie in uw email te vermelden! Bekijk het volledige seminarprogramma via de onderstaande knop.

NEEM CONTACT OP

Praktische informatie

Expo Greater Amsterdam
Stelling 1 2141 SB Vijfhuizen
(Greater Amsterdam)

Vrijdag 17 november 2023: 10:00 – 17:00
Zaterdag 18 november 2023: 10:00 – 17:00
Zondag  19 november 2023: 10:00 – 17:00

Bereikbaarheid
Auto
: Expo Greater Amsterdam is uitstekend bereikbaar; nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Daarbij heeft Expo Greater Amsterdam meer dan 3.200 parkeerplaatsen. De kosten van het parkeren zijn € 10,- incl. btw per dag. Expo Greater Amsterdam heeft zelf enkele elektrische oplaadpunten. Let op: er is maar beperkt plaats beschikbaar. Wij raden u aan om vroeg te komen, wanneer u gebruik wilt maken van een oplaadpunt.

Openbaar vervoer: Expo Greater Amsterdam is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Greater Amsterdam bereiken via bus of taxi. Buslijn 300 stopt voor de deur. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl.