Waarom Huis & Energie bezoeken?

Je wilt je huis verduurzamen... maar hoe?

Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En hoe stil is zo’n warmtepomp nu eigenlijk? Op consumentenbeurs Huis & Energie kun je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto.  Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de lekkerste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Je huis verduurzamen is goed voor de wereld, en natuurlijk ook goed voor je portemonnee. Maar een bezoek aan de grootste en leukste groene beurs van Nederland is vooral ook een heerlijk dagje uit!

Bestel nu je entreetickets!

Waarom Huis & Energie bezoeken?

8

thema's

100

+

exposanten

10000

+

Bezoekers

300

+

producten

50

+

seminars

Wie is de exposant?

Inspiratie & professioneel advies

Op de beursvloer vind je ervaren partijen die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je huis. Milieu Centraal geeft je alle handvatten omtrent het verduurzamen van jouw woning.

Als je meer wilt weten over een specifiek product, biedt Huis & Energie je een unieke kans om je vragen direct aan de producent te stellen.

Klik op de onderstaande knop voor de volledige exposanten-  en productenlijst.

EXPOSANTENLIJST PRODUCTENLIJST

Bezoek een seminar!

Tips & trucs van professionals

Huis & Energie staat voor inspiratie, advies en kennis.

Het uitgebreide programma met interessante sprekers geeft jou de juiste handvatten om aan de slag te gaan met jou duurzame (ver)bouwplannen!

 

Het seminarprogramma komt in het najaar van 2023 beschikbaar.

 

 

 

 

Praktische informatie

Expo Greater Amsterdam
Stelling 1 2141 SB Vijfhuizen
(Greater Amsterdam)

Vrijdag 17 november 2023: 10:00 – 17:00
Zaterdag 18 november 2023: 10:00 – 17:00
Zondag  19 november 2023: 10:00 – 17:00

Bereikbaarheid
Auto
: Expo Greater Amsterdam is uitstekend bereikbaar; nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Daarbij heeft Expo Greater Amsterdam meer dan 3.200 parkeerplaatsen. De kosten van het parkeren zijn € 10,- incl. btw per dag. Expo Greater Amsterdam heeft zelf enkele elektrische oplaadpunten. Let op: er is maar beperkt plaats beschikbaar. Wij raden u aan om vroeg te komen, wanneer u gebruik wilt maken van een oplaadpunt.

Openbaar vervoer: Expo Greater Amsterdam is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Greater Amsterdam bereiken via bus of taxi. Buslijn 300 stopt voor de deur. Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl.